Το μπουκάλι

Φωτ.: Αρχαίο ελληνικό αγγείο, στην πρόσοψη του οποίου απεικονίζεται ένας άγγελος, ζωγραφισμένος με χρυσό χρώμα, πάνω σε μαύρο φόντο ! Χρυσό χρώμα και μαύρο χρώμα ! Έκφραση αντίθεσης, ως μία από τις θαυμασιότερες τεχνικές τής αρχαίας ελληνικής αγγειογραφίας τού 6ου και 5ου αιώνος π.Χ. αλλά και του μπουκαλιού “Ιmmortalitas” !

Η τέχνη του “Immortalitas”.

 Το μπουκάλι “Ιmmortalitas”, προσφέρεται στην αγοραστική κοινότητα, με τη δυναμική ταυτότητα των εκλεκτών χαρακτηριστικών τής μηνυματικής, παραμυθητικής και αποκαλυπτικής τέχνης.

 Μιας εικαστικής τέχνης, η οποία υπάγεται στους χρωματικούς κανόνες και την εικαστική τεχνική τής ερυθρόμορφης έκφρασης της αρχαίας ελληνικής αγγειογραφίας τού 6ου και 5ου αιώνος π.Χ.

 Δοκιμάζοντας οι άνθρωποι το ελαιόλαδό μας, ταυτόχρονα, παρέχεται σ΄εκείνους και η δυνατότητα ν᾽ αποκτήσουν το ξεχωριστό μπουκάλι μας, το οποίο με την εικαστική ιδιαιτερότητα που το χαρακτηρίζει, είναι δυνατόν να λειτουργήσει διακοσμητικά σε κάθε χώρο που θα αποφασιστεί αυτό να τοποθετηθεί.

 

Το εγχάρακτο και καλλιτεχνικό σχέδιο του μπουκαλιού “Immortalitas” !

  Για το σχέδιο του μπουκαλιού, δημιουργήθηκε μία ξεχωριστή ομάδα από ιδιαίτερα ταλαντούχους επαγγελματίες, που, ο καθένας τους, με το ξεχωριστό του ταλέντο, την επιμονή και υπομονή, το μεράκι και προπαντός το όραμά του, συνετέλεσε αφενός στο να “ ενσαρκωθεί ” η σύλληψη της ιδέας μας, κι αφετέρου, στο να τυποποιηθεί το μπουκάλι “Immortalitas”. Ο άγγελος της πρόσοψης του μπουκαλιού έχει σχεδιαστεί από τον καταξιωμένο και διεθνώς αναγνωρισμένο έλληνα ζωγράφο και street art painter, Fikos .

 O Fikos, προς τιμή τής ομάδας μας αλλά και της Ελλάδας γενικότερα, βάσει μιας τελευταίας δημοσίευσης συγκαταλέγεται στους 50 καλύτερους street art painters σε παγκόσμια κλίμακα με τη μεγαλύτερη επιρροή στο είδος του !

  Ο ίδιος ο καλλιτέχνης, έχοντας στο σκεπτικό του τις ανασκαφές αρχαίων ελληνικών αγγείων και αμφορέων δήλωσε σε συνέντευξή του, πως … “ η εικαστική παράσταση του μπουκαλιού σχεδιάστηκε συν τοις άλλοις με σκοπό να δώσει στο μπουκάλι την αίσθηση, ότι εκείνο, μόλις που έχει ανακαλυφθεί κι αναδυθεί από αρχαιολογική εκσκαφή ” !

Φωτ.: Το μπουκάλι “Immortalitas” αναδυόμενο σαν από αρχαιολογική εκσκαφή!

H απεικόνιση της αρχαίας ελληνικής αγγειογραφίας τού 6ου και 5ου αιώνος π.Χ. πάνω στο μπουκάλι “Ιmmortalitas” !