Οι βραβεύσεις μας (μάς) ψηλώνουν …

Οι βραβεύσεις μας (μάς) ψηλώνουν …

  Τα βραβεία, αν τα δει κάποιος αλαζονικά ή υπεροπτικά, δηλαδή, αν τα δει κάποιος ως αφορμή για συγκρίσεις, υπεροχικές διαπιστώσεις και άλλα τέτοια φίλαυτα πυροτεχνήματα, των οποίων η λάμψη δεν κρατά παρά για μόνο λίγα δευτερόλεπτα, τότε αυτά χάνουν τελείως την αξία τους και γίνονται τελικά άχρηστα και ανούσια. Γίνονται, όμως, ουσιαστικά και λειτουργικά, αν τα εξετάσει κάποιος από την οπτική γωνία, πως, ένα βραβείο, δεν έρχεται ποτέ – ή τουλάχιστον σχεδόν ποτέ – αν δεν έχει προηγηθεί άπειρος κόπος, άπειρος μόχθος, άπειρη εργασία, άπειρο μεράκι, άπειρη αγάπη!

  Μ᾽ αυτό το σκεπτικό, όλη η ομάδα τού “ Ιmmortalitas ” τρέφει ιδιαίτατη ευγνωμοσύνη και εκτίμηση για όλους εκείνους τους αγαπητούς και τις αγαπητές που μας έδωσαν τη χαρά να μας τιμήσουν με τα πολύτιμα βραβεία τους. Οι συγκεκριμένες βραβεύσεις απλώνουν τη λάμψη τους με ισομέρεια σε όλες τις αλληλένδετες συνισταμένες τού εγχειρήματός μας που δεν είναι άλλες από τις υψηλές τέχνες τής ζωγραφικής, της μουσικής, της ενορχήστρωσης, της γραφιστικής, της σκηνοθεσίας, του μοντάζ, της φωτογραφίας, της πληροφορικής, της ποίησης, και, τέλος, της ίδιας τής  παραγωγής τού ελαιόλαδου.

  Η ευθύνη μας, βαραίνει ακόμα περισσότερο, αν λάβει κανείς υπόψιν, πως, τα συγκεκριμένα βραβεία προέρχονται από τους πλέον σημαντικούς και αξιόπιστους διαγωνισμούς ελαιόλαδου στον κόσμο, στους οποίους συμμετέχουν ως κριτές, κορυφαίοι και διακεκριμένοι γευσιγνώστες και σχεδιαστές, που κυριαρχούν και αριστεύουν στο είδος τους σε παγκόσμια κλίμακα.

  Το μπουκάλι “ Ιmmortalitas ” έλαβε αξιόλογα βραβεία τόσο σε γευστικό και ποιοτικό επίπεδο όσο και σε εικαστικό επίπεδο, λειτουργώντας, έτσι, τροφοδοτικά για την ομάδα μας και παραινώντας μας αφενός για περισσότερη προσπάθεια, κι αφετέρου, για περισσότερες διακρίσεις προς το μέλλον!

Σας ευχαριστούμε και σας υποσχόμαστε να μη σας διαψεύσουμε ποτέ, ούτε κατά το απειροελάχιστο!